Zittingsavonden De Bliekers

Beste Bliekers en Bliekerinnekes, 

Inmiddels hebben zich al een aantal artiesten aangemeld voor de zittingsavond en het zal een leuk varierend programma worden met zang, dans en cabaret. Het zal ook dit jaar weer een geweldige avond worden! Het wordt weer een echte Maashese avond met Maashese artiesten en die verdienen de steun van het Maashese publiek. 

Graag willen we onder de aandacht brengen dat de voorverkoop plaatsvindt op zaterdag 13 januari. Deze zal zijn voor het Aldewievebal om 21.00 uur in de zaal. Er zullen een kwartier van te voren lootjes uitgedeeld worden, deze nummers bepalen de volgorde van de rij. Er zal ruim op tijd iemand van de commissie aanwezig zijn om in de gaten te houden dat dit ook op de juiste volgorde gebeurd. De volgorde is tevens de volgorde voor de kaartverkoop van de Lachende Bliek dezelfde avond. Iedereen krijgt 1 nummer per persoon en kan 6 kaartjes per persoon kopen. De kaartjes voor de zittingsavond kosten 8.50 euro per stuk en zijn op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2018.

Wanneer je een kaartje hebt gekocht voor de zittingsavond en de Lachende Bliek hoef je niet meer naar huis. Het inmiddels legendarische duo Thei en Joop zullen op tijd beginnen met hun muzikale klanken de zaal in te slingeren. Waar later op de avond natuurlijk het nieuwe Boerebruidspaar gepresenteerd zal worden! Wie zal dit jaar in het onecht verbonden gaan worden.....????? Komt dat zien het beloofd ook dit jaar weer een gigantisch feest te worden!! 

 

Cv De Bliekers

   

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen
debliekers.com - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!