Kaartenverkoop De lachende Bliek

Op zaterdag 13 januari 2018 (en dat is al snel) vindt het Aldewievenbal plaats. Dit jaar een kort seizoen, dus volop er tegenaan. De zittingsavonden volgen snel en wel op 26 en 27 januari.

 

Op 13 januari (dus voor het Aldewievenbal) kunt u de kaartjes voor de geweldige Bliekers zittingsavonden kopen. Veel mensen weten dat dan ook kaarten kunnen worden gekocht voor de derde editie van “de Lachende Bliek” op zaterdag 6 oktober 2018.

 

Wij proberen bij de Lachende Bliek net zo’n mooi programma te boeken als bij de vorige editie. Hier werden we met complimenten overladen en veel mensen uit Maashees maar zeker ook uit de omliggende dorpen hebben al aangegeven graag weer te komen. Ook deze keer hangt aan deze avond een prijskaartje. Bij voldoende belangstelling gaan wij naar de sporthal en bij een mindere verkoop naar het Gemeenschapshuis. Dus de sporthal is echt geen zekerheidje.

 

Omdat wij vinden dat de zittingsavonden van de Bliekers hand in hand gaan met “de Lachende Bliek is ook dit jaar weer besloten de bezoekers aan de zittingsavonden van de Bliekers hierbij de eerste keus tot het bezoeken van deze avond te geven.

 

Voor de verkoop gelden dezelfde regels als de verkoop van de kaarten van de zittingsavond, namelijk:

·         Niet meer dan 6 kaarten per persoon.

·         Wie het eerste komt, de eerste keus.

·         Kaarten zijn NU NOG alleen te koop als men ook een kaartje voor de zittingsavond koopt. Dit kan dus tegelijk.

·         Er zijn geen gereserveerde plaatsen.

·         Vol=Vol (daarna eventueel een wachtlijst).

·         Prijs kaarten de “Lachende Bliek” € 15,- per stuk.

 

Voor het tijdstip en huishoudelijke mededelingen omtrent de voorverkoop van de zittingsavonden verwijzen wij naar het bericht van de CV de Bliekers zelf, ook te vinden in dit Maasankertje en op de site van de dorpsraad.

 

Natuurlijk is het ook toegestaan alleen kaarten voor de zittingsavond te kopen. Alleen kaarten voor de “ Lachende Bliek” kan echter niet.

 

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2018 toe.  Ook hopen wij dat dit een jaar wordt waar u van leuke dingen kunt genieten, zeker te beginnen met onze eigen zittingsavonden

.

De organisatie Lachende Bliek. 

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen
debliekers.com - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!