Prins Rob l nieuwe heerser over het Bliekersriek

In een bomvol Bliekerspaleis onder het toeziend oog van vele Bliekers en Bliekerinnekes en andere carnavalsvierders is zaterdagavond om 23.11 uur de 58e Prins van de Bliekers gepresenteerd. Dit is zijne koninklukke Hoogheid Prins Rob d’n Urste met zijn Adjudanten Michiel, Henk en Mark.

 

Prins Rob d’n Urste (de Jong) is een echte geboren en getogen Blieker. Hij heeft 2 broers en is 42 jaar. Sinds 1995 is Prins Rob lid van Joekskapel Net op Tied waarvan de laatste jaren kapelmeister. Ook is Prins Rob al jaren de vertolker van de schlager samen met Martijn v/d Veen.

 

Prins Rob zijn hobby’s zijn voetbal, actief bij FBM ’68, grensrechter en leider van Volharding 1 en natuurlijk zijn grote liefde Feyenoord. Prins Rob is ook nog actief als volleyballer bij MVC ’64.

 

Prins Rob d’n urste was in 2001 Adjudant van zijn huidige Adjudant Mark en in 2004 Boerebruidspaar bij de Bliekers.

 

De Adjudanten Michiel (van Loon), Henk (Jansen)en Mark (van Rhee) zijn ervaren carnavalsvierders. Zij gingen allen Prins Rob voor als Prins van de Bliekers. Michiel in 2003, Henk in 2008 en Mark in 2001. Michiel en Henk zijn zeer actief als vrijwilligers bij de Bliekers en Henk speelt ook bij Joekskapel Net op Tied. Mark is al 13 jaar Vorst van de Bliekers en zal het komende jaar vervangen worden door interim Vorst Willem (Rongen).

 

Als slot de spreuk  van Prins Rob d’n Urste en die luidt:

DIZZE CARNAVAL NIE VEUROP BEJ DE MUZIEK;

MAR VOL GAS IEN DE POLONAISE DUR UT BLIEKERSRIEK!

 

 

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen
debliekers.com - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!