MBT 2017 Marc Rongen!

Afgelopen weekend tijdens de zittingsavonden is niemand minder dan Marc Rongen uitgeropen tot MBT 2017. Hij ontving deze onderscheiding van Wethouder Verstraten. Deze mocht de MBT onderscheiding namens de Burgemeester en het college van Boxmeer uitreiken aan Marc. 

 

Dit om dat Marc zich ontzettend veel inzet voor de Maashese gemeenschap. Zo is hij betrokken geweest bij de de organisatie van de revue n.a.v. het 625 jarig bestaan van Maashees in 2002. Ook treed hij al jaren op tijdens de zittingsavonden waar hij ook jarenlang onderdeel is geweest van de commissie.

 

Hij is grondlegger van de kinder vakantie speelweek in Maashees, daar heeft hij samen met René Franssen 7 jaar als typetje rondgelopen en vele activiteiten bedacht. Zo ook als lid van het Oranje Comite.

Marc is de Ambassadeur van de Paddentrek, hij regelt het afzetten van de straat bij de vijver en houdt een infoavond.

Marc is ook lid geweest van de Toneelvereniging Maashees en afgelopen jaar medeorganisator van 70 jaar bevrijding in Maashees

Hij is 2 jaar lid geweest van CV de Bliekers en medeorganisator en presentator van de Lachende Bliek.

 

Kortom, wanneer er een activiteit plaatsvindt zal Marc een van de eerste zijn die bereid is om te helpen en met ideeen komen. Hij is iemand die erg betrokken is bij de Maashese samenleving!!

 

Marc, bedankt voor je inzet en hopelijk kunnen we nog lang genieten van je inzet voor het Bliekersriek!

 

 

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen
debliekers.com - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!