Verdronken Bliek 2016 Bobcatdriver Henkie

Op zaterdag met de zittingsavonden kwam Henkie als winnaar van de Verdronken Bliek 2016 uit de bus. Hij mocht de vissenkom van oud winnaar Toon in ontvangst nemen en heeft de taak om deze te verzorgen tot de volgende zittingsavonden. Henkie zal zijn best doen het komende jaar om deze titel te gaan verdedigen. Uiteindelijk klapte het publiek hardst voor Henkie, hieronder de nominaties:

 

Harry en zijn gezin van Plein 27 wilden naar Egypte op vakantie gaan. Eindelijk na al die drukte konden ze weg, koffers gepakt en daar begon de reis. Aangekomen op het vliegveld bij de paspoortcontrole bleek echter dat Harrie zijn paspoort verlopen was en dat de kinderen een ID kaart hadden. En het vervelende was dat Egypte net uit de EU gestapt was waardoor ze niet meer mee konden.Dus werd het een gezellige vakantie in Duitsland. Maar goed dat ze geen paspoortcontrole hadden bij de grens anders was het "Rund um Hause" geworden.

 

Prins Huub d’n Twedde ging afgelopen jaar met de hele carnavaklsvereniging naar Wanroij om de buutkampioenschappen te gaan bezoeken. Daar aangekomen merkte hij dat hij de cape vergeten was. Zijn adjes Tom en Paul en Huub natuurlijk in paniek… Uiteindelijk werd in Maashees Prins Dillen ontdaan van de Prinsencape van Huub en kon Stan van Meurs deze nog nabrengen. Adje Tom werd nog even op het podium geroepen en moest voor straf een liedje zingen.

 

Henkie was op 11-11 in keulen samen met heel wat andere carnavalsvierders waaronder ook Vorst Mark. Echter hoe langer de dag duurde des te hoger leek het alcoholpercentage in het bier te worden. Na wat bratwurst gegeten te hebben dronken ze samen nog een laatste pils aan de biertent. Vorst Mark ging pissen en Henkie zou wel wachten. Echter was Henkie weg toen Mark terug kwam. Hij was voordat de bus vertrokken was al in een taxi gestapt naar Maashees. Uiteindelijk na een lange wandeling langs de Maas is Mark nog wel op tijd in kunnen stappen. Henkie niet, wifi deed het niet dus kon hij niet bellen, het was zo donker dat het wel 12 uur snachts leek en het kostte uiteindelijk maar  € 200.

 

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen
debliekers.com - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!