Mark van Rhee krijgt onderscheiding Moet Beleid en Trouw

Dit joar is nie alleen ut joar det de Bliekers vur de 56e keer carnaval vieren mar ok ut 11e “Vorstenjoar” van Vorst Mark. Doarum kumt dit joar de MBT onderscheiding zonder twijfel toe an:

MARK VAN RHEE

 

Umdet d’r nie zoveul Vorste ien de geschiedenis van de Bliekers Vurkomme en ut een functie is woar ge vortdurend ien de spotlights stut, is det toch iets um bej stil te stoan. Mar stil stoan duut Vorst Mark eigenlijk nauwelijks. Ut is al een wonder det hej tied het um zien grote hobby vissen uut te oefene.

 

Mark zit al 19 joar bej de carnavalsvereniging en een groot gedeelte van die joare is hej bestuurslid van de vereniging. Hej het al verschillende erebaantjes bej de Bliekers beklejd. Zo was hej ien 1986 Jeugdprins en ien 2001 “grote” Prins van de Bliekers. Ien 2015 was ie boerebruidegom. De zittingen zien ok gen onbekend terrein, want same mit zien vriende Jeroen, Raymond en Maarten het hej joarelang mitgedoan. Als Vorst is hej ok lid van een belangrijke commissie binnen de Bliekers, de prinsenkeuzecommissie.

 

Mar de carnavalsvereniging is mar 1 van de verenigingen woar Mark bej zit. Mark zet zich op allerlei gebieden ien vur de lefbarheid ien ut Bliekersriek. Hej is lid van de durpsvereniging en doarbinne 1 van de kartrekkers van de Kermiscommissie. Ok zit hej ien de organisatie van un nej evenement ien Muszes, De Lachende Bliek. En as d’r nog meer te doen is op ut gebied van Lefbaarheid, dan is hej d’rbej of op een andere manier bej betrokken.

 

Ien zien 11e joar as Vorst is d’r dus alle reden det Vorst Mark ut verdient um de onderscheiding vur Moet Beleid en Trouw ien ontvangst mug neme. Hej is d’r trots op unnen Bliek te zien en wej zien d’r trots op det hej dit allemoal vur de Bliekers duut.

 

Mark, van harte gefeliciteerd en bedankt vur wat ge betekent het en nog gut betekene ien de toekomst!

 

 

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen
debliekers.com - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!