De Lachende Bliek

"De lachende Bliek",

 

Een nieuw evenement in Maashees met gegarandeerd een avondje lachen.

 

Carnaval of toch net weer wat anders? De toneelvereniging Maashees gaat in samenwerking met carnavalsvereniging de Bliekers een lach- en genietavond organiseren. Op zaterdagavond 8 oktober 2016 komen verschillende buutreedners en ook andere artiesten naar Maashees om hun grappen aan ons te vertellen. De verwachting, en ook al voor een groot gedeelte een zekerheid, is dat niet de minste artiesten zijn. Wat denkt u bijvoorbeeld van Rob Scheepers, niet alleen bekend als tonproater maar sinds kort ook op tv. Naast deze tonproaters hebben we ook andere soort acts weten te strikken, bijvoorbeeld zang. Op dit moment hebben we de bevestiging dat een echte topact uit het buitenland met een verrassende act deze avond komt optreden, echt schitterend. Dus houd deze avond vrij.

 

Het lijkt ver weg maar wij gaan NU AL de entreekaarten verkopen. In overleg met de carnavalsvereniging is besloten de bezoekers aan de zittingsavonden van de Bliekers hierbij de eerste keus tot het bezoeken van deze avond te geven. Het zijn deze bezoekers en artiesten die elk jaar weer hun interesse voor dit carnavalsonderdeel laten zien, dit mag beloond worden. Dus houd dit jaar goed de berichten over de zittingsavonden van de Bliekers in de gaten. Een bezoek aan de zittingsavonden op 22 en 23 januari aanstaande, wordt dan nog meer dan een gezellig avondje uit, ondersteuning van de artiesten en een aanslag op de lachspieren. Het wordt een gezellige avond die voor de bezoeker ook nog eens de kans biedt om zeker een uniek nieuw Maashees evenement bij te wonen.

Dus we gaan een begin maken met de verkoop van de kaarten voor deze avond op 8 oktober 2016. Wanneer?

Zondag 10 januari 2016 om 10.30 uur. bij Plein ’27. Om 10.00 uur wordt begonnen met het uitdelen van de lootjes.  

Hierbij gelden dezelfde regels als de verkoop van de kaarten van de zittingsavond, namelijk:

·         Niet meer dan 6 kaarten per persoon.

·         Wie het eerste komt, de eerste keus.

·         Kaarten zijn NU NOG alleen te koop als men ook een kaartje voor de zittingsavond koopt. Dit kan dus tegelijk.

·         Vol=Vol (daarna eventueel een wachtlijst).

·         De Bliekers houden voor de zitting, indien nog niet uitverkocht nog een tweede verkoop. Dit op zaterdagavond 16 januari 2016 om 21.11uur. Indien er dan nog kaarten zijn van de “Lachende Bliek” worden deze dan ook aangeboden (tegen dezelfde spelregels).

·         Prijs kaarten de “Lachende Bliek” € 15,- per stuk

Bijvoorbeeld: Iemand koopt 5 kaarten voor de zitting. Tegelijk kan hij/zij dan ook maximaal 5 kaarten voor de avond “De Lachende Bliek” kopen.

Natuurlijk is het ook toegestaan alleen kaarten voor de zittingsavond te kopen. Alleen kaarten voor  “de Lachende Bliek” kan dus niet.

Deze avond is een avond waar u, net als bij de zitting, kunt zitten. Voor de “Lachende Bliek” gaan wij er van uit dat deze avond voor een volwassen publiek (oudere jeugd en ouder) bestemd is.

Dus liefhebbers van de lach, een bezoek aan onze eigen Bliekers zittingsavond kan een mooi vervolg krijgen. 

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen
debliekers.com - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!