Prinsentreffen 2015 te zien bij Lokale Omroep Mill

Op donderdagavond 29 januari wordt in Grandcafé 't Lagerhuis in Mill het Prinsentreffen 2015 gehouden. De L.O.M. zal hier Tv-opnames van maken. Het belooft een feestelijke, humoristische maar vooral prinselijke uitzending te worden met prinsen uit de hele regio. Zo zijn de carnavalsverenigingen met hun hoogheden uit Mill, Sint Hubert, Wilbertoord, Langenboom, Velp, Escharen, Gassel, Beugen, Rijkevoort, Oeffelt, Vortum-Mullem, Maashees en Vierlingsbeek er te gast.

Van het Prinsentreffen 2015 is deel 1 te zien op zaterdag 31 januari om
20.00 uur en de herhaling om 22.00 uur. Zondag 1 februari is deel 2 van dit Prinsentreffen te zien. Ook dat om 20.00 uur en de herhaling om 22.00 uur.
Op woensdag 4 en donderdag 5 februari zal dit alles nogmaals te zien zijn op de genoemde tijden.

De Tv-uitzending van de Lokale Omroep Mill is te zien via Ziggo digitaal kanaal 45 in de gemeente Mill en Sint Hubert. Maar ook in de gemeente Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Sint Anthonis, Uden en Veghel is deze te bekijken. Analoog is de L.O.M. ook te ontvangen in de gemeente Mill via Ziggo kanaal 22. Viawww.lokaleomroepmill.nl kunt u kiezen voor de rubriek uitzending gemist. Daardoor zijn de Tv-uitzendingen ook wereldwijd te zien.

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen
debliekers.com - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!