Prins Huub ll Jubileumprins van de Bliekers

Zaterdag 22 november 2014 om 23.11 uur is er bij de Bliekers de nieuwe Prins bekend gemaakt. En dat is niemand minder dan ziene Koninklukke Hoogheid Prins Huub (Lenders) d’n Twedde. Samen met zijn Adjudanten en tevens zoons Tom en Paul en zijn vrouw Ans zullen zij voorop gaan in het jubileumjaar van de Bliekers!

 

In een bomvol Bliekerspaleis werd er om 22.30 uur begonnen met presenteren van alle oud Prinsen. Getooid met allemaal nieuwe Oud Pinse steken kwamen degene die aanwezig waren één voor één naar boven. Ondertussen werden ook alle Prinsen op een groot beamerscherm gepresenteerd.

 

Vervolgens was het moment aangebroken dat Prins Marco d’n Urste samen met Adjudant Nick en Wim af moesten treden. Na een bedankwoordje namens de Prins en de Vorst werd hij door Oud Prins Gijs en Kanselier Tom opgenomen in de Ald Prinsefuuk. Maar dat was nog niet alles, omdat we dit jaar 55 jaar bestaan hadden de Ald Prinse 2 kado’s geregeld die Vorst Mark uit mocht pakken. Op het moment suprême sprong Prins Huub d’n Twedde samen met Adjudant Paul uit de kado’s. Adjudant Tom die bij de Ald Prinse stond voegde zich ook snel naast hen. En dit was de start van een geweldig groot feest. Wat doorging tot in de late uurtjes. Familie, vrienden en alle Bliekerinnekes zijn dolenthousiast met dit Trio. Ze gaan er als familie een geweldige carnaval maken.

 

Prins Huub d’n Twedde (Lenders) is 56 jaar en al 38 jaar samen met zijn vrouw Ans. (54 jaar, wordt in januari 55. Jubileumkindje).

Samen met zijn Adjudanten en zoons Tom (25) en Paul (23) gaan zij dit jaar in het jubileum voorop!

Huub is van oorsprong een Loise (Wellerlooi) als Kuluut geboren. Hij heeft geleerd voor timmerman en metselaar en werkt nu bij Strakk-Houtz als alleskunner. Huub staat bekend om zijn 2 rechtse handen.

 

Zijn grootste hobby’s zijn fietsen, wandelen, knutselen in de garage. Viert erg graag carnaval en gaat graag op vakantie. Ook is hij een echte fan van buutreedners. Hij doet al sinds jaren mee met de optocht. Heeft afgelopen jaar zijn debuut op de zittingsavond gemaakt. Is op alle bals terug te vinden en samen met Ans Boerbruidspaar geweest in 2001. In al die jaren is Huub de meest geraden Prins ooit, echter dit jaar had alleen zijn stug volhoudende buurman het goed geraden.

 

Ans is van oorsprong een Piëlhazinneke en nadat ze Huub op de Loise camping had leren kennen zijn ze na 7 jaar in Venray te hebben gewoond verhuisd naar het Bliekersriek. Ans haar hobby’s zijn zingen bij de Sjanellekes, fietsen, wandelen, tuinieren en klusassistentie van Huub. Ans heeft jaren opgetreden op de zittingsavonden en al enkele geweldige carnavalsschlagers gezongen bij de Bliekers.

 

Iets unieks is dat beide zoons Tom en Paul zijn Adjudanten zijn! Tom (25) die in 2012 de jongste Prins van de Bliekers ooit was is een carnavalist in hart en nieren. Net zoals de andere Adjudant Paul. Waar zouden ze het toch van hebben. Beide hebben als hobby voetbal, PSV, bier drinken en uitgaan. Tom als trainer en Paul als speler actief bij FBM ‘68. De voetbalclub van de Bliekers die al jaren in de KNCB klasse kampioen wordt. Tom tennist en is leider van volharding 3. Paul speelt in de 1e selectie van Holthees en is sinds vorig jaar lid van de Raad van 11. 

Tom werkt bij Motorparts4u, een bedrijf gespecialiseerd in gebruikte en nieuwe motorfietsonderdelen. Ook is hij samen met Vorst Mark eigenaar van het bedrijf Trending Trade. Paul is ploegleider bij MMI in Venray.

 

Samen gaat de familie er een geweldige carnaval van maken. Ze hebben er ontzettend veel zin in en hebben al lang genoeg hun mond erover moeten houden. Nu is het tijd geworden om feest te gaan vieren in het jubileumjaar van de Bliekers!

 

Zijn lijfspreuk luidt:

 

WEJ AS TRIO MIT DEZELFDE GENE VIERT 5x11 VANUUT DE TENE!

 

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen
debliekers.com - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!